top of page
Accessoires

Flightcases

Eenvoudig en veilig transporteren

 

Met onze flightcase kun je veilig de Ledcurves inclusief kabels vervoeren. De case biedt een degelijke bescherming. 

Als je dan spullen hebt ingeladen, komt het aan op verplaatsen. Dat gaat heel makkelijk, want hij staat op vier zwenkwielen, waarvan er twee zijn voorzien van een rem. Als je de case moet optillen, kun je gebruikmaken van de verzonken handgrepen, waarvan je er twee vindt op elke korte kant. Het scharnierende deksel kan worden afgesloten met verzonken vlindersloten, zodat deze stevig dicht blijft. 

Zwenkwielen

Zwenkwielen met rem

De rem blokkeert het wiel en de zwenking volledig. Dubbele kogelkroon. Stalen vork, verzinkt en gechromateerd. Wielframe in staal en stof beschermend. Wielas gefreesd. Rollager. Loopvlak in zwart rubber.

Ophangsysteem

Ophangsysteem 

 

Onze systemen zijn geschikt om op te hangen. Afhankelijk van de wensen installeren wij een systeem waardoor de Ledcurves veilig zijn op te hangen en te borgen.

Beschermkokers

Geen vieze vingers op de led panelen.

Onze Rondo is perfect ergens neer te zetten of om op te hangen. Voordeel van de Rondo is dat deze vrijwel van elke invalshoek goed is te zien.

Wij hebben er bewust voor gekozen om hier geen plexiglas plaat voor te zetten in verband met schittering. Indien je de Rondo op een beursvloer wilt plaatsen bestaat de kans dat bezoekers aan de panelen gaan zitten. Hier hebben wij een plexi koker voor ontwikkeld, een behoudt van jouw Ledcurve.

Beschermhoezen

Eenvoudig en veilige bescherming

 

Als je jouw Ledcurve even niet nodig hebt en je wilt deze tijdelijk opslaan dan is een beschermhoes erg handig. Vuil en stof krijgen zo geen kans en je bergt deze veilig op.

bottom of page