top of page

Op onze Ledcurves zijn verschillende mogelijkheden tot het ontwerpen van content. Belangrijk is dat onze klanten ontzorgt worden en dat de bedrijfspresentatie kan worden getoond in de juiste resolutie. Wij regelen het!

Video

Foto

Graphics

Audio

Trailers, teasers, aftermovies, recaps, animations, visuals, business videos of intro's. Wij maken alles wat u maar wenst voor het bedrijf of event. Wij leveren het scherm dan ook inclusief jouw bedrijfsfilm.

Wij kunnen een compleet op maat gemaakte presentatie verzorgen op onze Ledcurves. De boodschap welke gecommuniceerd moet worden wordt voorzien van de juiste look and feel en gepresenteerd in een hoge resolutie. Vanzelfsprekend mogen deze presentaties vrij van rechten gebruikt worden voor overige media doeleinden binnen jouw bedrijf.

Wij zijn zeer ervaren om de juiste grafische ontwerpen te creëren voor de Ledcurves welke bij jouw bedrijf passen. Denk hierbij aan grafisch design, eigen identiteit ontwikkelen, logo design, layout voor de bestelde schermen. 

Ons team bestaat verder uit professionele audio designers welke een op maat gemaakte audio-file voor jouw kunnen ontwikkelen in combinatie met bijvoorbeeld video. Ook de inhuur van een Voice-over bestaat tot de mogelijkheden. 

bottom of page